Bezoek Actief Leren Lezen op de IB-dag op 12 maart

Op dinsdag 12 maart vindt in de Reehorst in Ede de IB-dag plaats. Op deze dag kun  je bij de stand van Actief Leren Lezen kennis maken met de leesmethode voor groep drie van Kluitman Eductatief. Blader door het materiaal van Actief Leren Lezen (methode voor technisch lezen, woordenschat, spelling en begrijpend lezen), ‘Ha, ik snap het’ (methode voor begrijpend lezen) en ‘Die ken ik’ (methode voor woordenschat) en maak kennis met de bedenkers van de methodes. Zij leggen u graag uit hoe de methode werkt en waarom hij zo goed werkt.

 

IB-dag op 12 maart 2019 - Bezoek de stand van Actief Leren Lezen

 

De IB-dag

De IB conferentie ‘De Toekomst van de intern begeleider’ vindt plaats op dinsdag 12 maart 2019 in conferentiecentrum De Reehorst in Ede.  De conferentie is volledig uitverkocht.

Behalve een verrassend programma worden op deze dag ook de uitkomsten van de grote IB toekomstenenquête gepresenteerd.

In het programma onder meer: Sjef Drummen: Onderwijs, maar dan anders – René Peeters:  Passend onderwijs lukt niet alleen – Luc Geven: De toekomst van de Intern Begeleider: het vervolg, Eliane Segers: digitale middelen in het leesonderwijs, Jeroen Goes: Toekomstgericht onderwijs, was dat er niet altijd al? Ilse van den Heuvel: Verbindend gezag, Peter Laros: Zoek balans in je werk, Steven Pont: Van Persona tot Positie. Een systemische blik op samenwerkingsrelaties, Dick Lieftink: van IB’er naar coördinator passend onderwijs, Paul Neuteboom: Verlaag werkdruk door persoonlijke communicatie, Anne-Sophie Schurmann: Operatie Schürmann, Arnout van den Bossche: Burn-out voor beginners: iedereen kan het! Sanne te Meerman: Stoornisdenken: hebben we allemaal CSDD? en verder: Pecha Kucha toetsaanbieders, Ton Smulders, Walter van de Calsevde en meer.

 

Bezoek de stand van Actief Leren Lezen

Gedurende de informatiemarkt kunt u de stand van Actief Leren Lezen bezoeken. U kunt hier het lesmateriaal bekijken en ook kunt u kennismaken met de makers van de methode. Op deze manier kunt u snel en gemakkelijk alles te weten komen over Actief Leren Lezen, de methode voor technisch lezen, spelling, begrijpend lezen en woordenschat in groep drie.

 

Lees meer over de IB-dag